Flytthjälp du kan lita på

Flyttstädning - en prisvärd tjänst

Att städa efter att du har flyttat ut från bostaden eller om firman just har bytt till ett nytt kontor är ofta något man vill ha hjälp med. Särskilt privatpersoner brukar tycka att det är skönt att överlämna det här jobbet till någon annan, då det ofta ställs mycket höga krav av hyresvärdar eller av efterkommande köpare på hur städningen ska vara utförd.

Om man inte är van vid att utföra den här typen av arbete är det väldigt lätt att man glömmer någon detalj som man sen måste komma tillbaka och rätta till, alternativt betala för, i efterhand. Den som har flyttat några gånger tidigare vet också hur trött man brukar vara efter att ha burit möbler och flyttkartonger en hel dag.

Att då behöva städa en hel lägenhet eller ett hus då är knappast det första man vill ge sig i kast med. Då är det bättre att anlita ett proffs som ser till att jobbet blir rätt utfört. Ännu hellre ett proffs som garanterar att du som kund ska vara nöjd och att inga klagomål kommer in i efterhand. 

Anlita ett proffs på flyttstädning

Vi är just ett sånt proffs och hjälper gärna privatpersoner och företag på Lidingö med flyttstädningen.

Till skillnad från många andra leverantörer inkluderar vi fönsterputsning i våra flyttstädningar. Vi tillhandahåller allt städmaterial och den utrustning som behövs. Vi jobbar bara med miljövänliga städmaterial då vi värnar om miljön.

Vår personal värnar vi också om och ser till att de har ordentliga kollektivavtal och ansvarsförsäkringar. På så sätt kan du som kund känna dig trygg i att du arbetar med en leverantör som ger dig ett bra resultat och med bra villkor.

Utnyttja RUT-avdraget

Ett annat bra argument för att anlita oss för att hjälpa dig med flyttstädningen är att du kan använda dig av RUT-avdraget för hushållsnära tjänster. På så sätt kan du göra avdrag för städningen i din deklaration.

Vad ingår?

Vår lösning för flyttstädning inkluderar arbetsmoment som: 

  • Dammsugning och våttorkning av golv
  • Rengöring av kakelväggar och klinkergolv i badrum
  • Rengöring in- och utvändigt av kyl och frys, diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare/torkskåp
  • Rengöring av skåp, diskbänk och diskho i köket samt även rengöring av ugn inklusive plåtar/galler och spisfläkt
  • Rengöring av toalett och handfat
  • Rengöring av handtag, lister, strömbrytare, vägguttag och innerdörrar
  • Borttagning av fläckar på målade väggytor
  • Avtorkning av belysning där det går att komma åt
  • Rengöring på och bakom element
  • Fönsterputsning in- och utvändigt samt ytterligare några arbetsmoment.

Kontakta oss för en fullständig lista över vad som ingår.

Extratjänster

Du som vill ha hjälp med att städa källare, vindsförrråd eller garage kan få hjälp med detta mot ett tillägg. Vi erbjuder även flytthjälp och uthyrning av flyttkartonger för den som behöver ytterligare tjänster i samband med flytten.

Kontakta oss för mer information och för att få en offert på den bostad eller lokal på Lidingö som just du vill beställa en flyttstädning för.